Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

rólunk

Story

Cégünket 2006-ban alapítottuk. Dunakeszi telephelyünkön minden, ami a kert építéséhez, vagy szépítéshez szükséges, az nálunk megtalálható. (Ami pedig mégsincs, azt igény esetén megpróbáljuk beszerezni.)

Mivel is foglalkozik Mr. Stone?

Két fő profilunk a játszótér- és a kőkereskedelem. Aki betér Mr. Stone üzletébe, az mintegy 4 000 m2 területen kövek óriási választékát, kerti dísztárgyakat, grillezőket, fából készült gyermek játszótereket, babaházakat és egyéb kertépítési kellékeket talál. Mindehez kedves, segítőkész és hozzáértő kiszolgálás párosul, mely a mai rohanó, robotosított világunkban nem megszokott, sajnos. Gálériánkban mektekintheti a telephelyünk fotóit, továbbá a már elkészült munkáinkat.

Célkitűzéseink

Elsődleges célunk természetesen az, hogy vásárlóink igényeinek a lehető legjobban megfeleljünk. Így főként arra törekszünk, hogy jót áruljunk, jó áron!  Azonban fontos megjegyeznünk, hogy számunkra a legfontosabb a minőség és a szakértelem, nem az olcsóság. Hisszük, hogy az alapos, precíz munkának, valamint a jó minőségű alapanyagoknak és így a kész terméknek is, ára van. Nem célunk belemenni a multinacionális cégek által diktált árversenybe, a minőség rovására. Olcsó, de silány termékek forgalmazásával nem kívánunk foglalkozni. Hisszük, hogy ez a szemléletmód hosszú távra tekintve mindenkinek megtérül!

Évről évre bővítjük választékunkat és növeljük raktárkészletünket is, a gyorsabb kiszolgálás érdekében. 

Miért Mr. Stone?

Böngésszen kedvére termékeink között, és kérjük, nézze meg szolgáltatásainkat is! 

Ha tetszett, amit látott, nagy szeretettel várjuk Önt telephelyünkön személyesen is, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön, konkrét igény esetén kérjen árajánlatot megrendelő-rendszerünkön keresztül! 

Üdvözlettel,

Mr. Stone csapata