Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

LOOKOUT játszóház

JÁTSZÓTÉR / BABAHÁZ / JÁTSZÓTEREK / BLUE RABBIT játszóvárak / LOOKOUT játszóház


LOOKOUT játszóház

LOOKOUT játszóház - kép 1.


LOOKOUT játszóház
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük minden esetben kérjen ajánlatot, vagy kérjen tájékoztatást valamely elérhetőségünkön!

149 900.- Ft

ÚJ TERMÉK

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Babaház kilátóval és csúszdával

A Lookout torony multifunkcionális, játszótorony és játszóház egyben. A torony platformmagassága két különböző méretben választható (60 cm és 90 cm), mely két oldalról is megközelíthető.

Választható hozzá Blue Rabbit @swing- vagy Blue Rabbit @challanger modul. Figyelem! Csak a 90 cm platform magasságú tornyokhoz lehet csatlakoztatni a modulokat, ehhez a 60 cm platform magasságú toronyhoz nem lehet!

A játszóház ajtaja igazi mágneszárral rendelkezik, oldalán pedig egy pult van, így lesz a torony a varázslatos szerepjátékok tökéletes helyszíne.

A kicsik első látásra beleszeretnek ebbe az aranyos Lookout babaházba és számos játéklehetőségébe.

Alapmodell tartalma:

A képen látható kiegészítőket - harang, írótábla stb. - nem tartalmazza, azokat külön lehet megvásárolni.

Részletek

Választható opciók:

Alapár: tartalmazza a faanyagot szálanyagban (mely nincsen méretre vágva!), a csúszdát, továbbá a szerelődobozt, melyben megtalálhatók a fent felsorolt kiegészítők, valamint a szereléshez szükséges csavarok és a részletes szerelési útmutató. 

Méretre vágási díjjal: A faanyagot - oszlopok, deszkák, lécek - méretre vágva adjuk át, melynek kizárólag a méretre vágás során elfűrészelt felületeit csiszoljuk simára. 

               A FAANYAG - A GYÁRTÓ ÁLTAL - GYALULT ÁLLAPOTÚ, NEM SIMÁRA CSISZOLT!

Festés: az impregnált, méretre vágott faanyagot vékony lazúrral festjük le - 1 rétegben, mely meggátolja, hogy a faanyag UV sugrzás hatására megszürküljön. A későbbiekben ezt a műveletet 2 évente érdemes elvégezni.

               A FESTÉSRE GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK!

Szerelési díj: Amennyiben ezt az opciót választja, a terméket a játszótér végső helyén összeszereljük, és azonnal használatra kész állapotban adjuk át. A szállítási díjat nem tartalmazza!

A JÁTSZÓTÉR SZERKEZETÉRE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN VÁLLAUNK GARANCIÁT, AMENNYIBEN AZ ÖSSZESZERELÉST KOLLÉGÁINK VÉGZIK!

Vásárlás előtt kérjük olvassa el a játszóterekre vonatkozó tájékoztatónkat! ⇒ 

60 cm platform magasság - TOBA csúszda    Alapár: 149.900 Ft

90 cm platform magasság - TWEEB csúszda    Alapár: 159.900 Ft