Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

CROSSFIT

JÁTSZÓTÉR / BABAHÁZ / JÁTSZÓTEREK / BLUE RABBIT játszóvárak / CROSSFIT


CROSSFIT

CROSSFIT - kép 1.


CROSSFIT
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük minden esetben kérjen ajánlatot, vagy kérjen tájékoztatást valamely elérhetőségünkön!

239 900.- Ft

ÚJ TERMÉK

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Főszerepben a mozgás!

Ez a két platformmal összekötött óriás mászóka - a csúszdával, a színes mászókövekkel kirakott függőleges mászófallal, a két db fém nyújtórúddal és az ún. "monkey bar" csimpaszkodóval - garantálja a gyerkőcöknek az egész napos mozgásélményt! Fejleszti az ügyességet, a koncentrációt, az egyensúlyérzéket, ezáltal javítja a gyermek mozgáskoordinációját.

Az oldalsó panelre kosárlabda gyűrű szerelhető, de az alapcsomag ezt nem tartalmazza.

A maximális sportélmény érdekében kiegészíthető Blue Rabbit @Swing- vagy @challenger-modullal, boxzsákkal, trapézhintával, tűzoltórúddal, és szinte bármely más kiegészítővel. 

Az alsó platform pihenő- vagy társalgóhelyként is használható.

 

Részletek

Választható opciók:

Alapár: tartalmazza a faanyagot szálanyagban (mely nincsen méretre vágva!), a csúszdát, továbbá a szerelődobozt, melyben megtalálhatók a fent felsorolt kiegészítők, valamint a szereléshez szükséges csavarok és a részletes szerelési útmutató. 

Méretre vágási díjjal: A faanyagot - oszlopok, deszkák, lécek - méretre vágva adjuk át, melynek kizárólag a méretre vágás során elfűrészelt felületeit csiszoljuk simára. 

               A FAANYAG - A GYÁRTÓ ÁLTAL - GYALULT ÁLLAPOTÚ, NEM SIMÁRA CSISZOLT!

Festés: az impregnált, méretre vágott faanyagot vékony lazúrral festjük le - 1 rétegben, mely meggátolja, hogy a faanyag UV sugrzás hatására megszürküljön. A későbbiekben ezt a műveletet 2 évente érdemes elvégezni.

               A FESTÉSRE GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK!

Szerelési díj: Amennyiben ezt az opciót választja, a terméket a játszótér végső helyén összeszereljük, és azonnal használatra kész állapotban adjuk át. A szállítási díjat nem tartalmazza!

A JÁTSZÓTÉR SZERKEZETÉRE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN VÁLLAUNK GARANCIÁT, AMENNYIBEN AZ ÖSSZESZERELÉST KOLLÉGÁINK VÉGZIK!

Vásárlás előtt kérjük olvassa el a játszóterekre vonatkozó tájékoztatónkat! ⇒