Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

PALAZZO

JÁTSZÓTÉR / BABAHÁZ / JÁTSZÓTEREK / BLUE RABBIT játszóvárak / PALAZZO


PALAZZO

PALAZZO - kép 1.


PALAZZO
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük minden esetben kérjen ajánlatot, vagy kérjen tájékoztatást valamely elérhetőségünkön!

269 900.- Ft

ÚJ TERMÉK

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Játssz, mint egy király!

A Palazzo játszótér olyan komplex,  hogy gyermekei soha nem fognak unatkozni benne! Az emeleten a toronytetős platform mellett egy zárt kuckó kapott helyet, melyeket nyitott erkély köt össze. A kuckó ideális a bújócskához, vagy el lehet rejtőzni benne a  kíváncsi szemek elől. Alul egy hatalmas homokozó, valamint egy társalgó található fapadlóval és paddal, mely egy fedéllel ellátott tárolódoboz is egyben.

A Palazzo játszóvár 3 oldalról is megközelíthető, 1-1 létra vezet fel a zárt kuckóba és a kilátóba, az erkélyre pedig a függőleges mászófalon keresztül lehet feljutni. A csúszda helye változtatható, a játszótér szinte az összes elérhető Blue Rabbit modullal bővíthető.

Mire várunk még? Induljon a móka!

A játszótér tartalma:

Részletek

Választható opciók:

Alapár: tartalmazza a faanyagot szálanyagban (mely nincsen méretre vágva!), a csúszdát, továbbá a szerelődobozt, melyben megtalálhatók a fent felsorolt kiegészítők, valamint a szereléshez szükséges csavarok és a részletes szerelési útmutató. 

Méretre vágási díjjal: A faanyagot - oszlopok, deszkák, lécek - méretre vágva adjuk át, melynek kizárólag a méretre vágás során elfűrészelt felületeit csiszoljuk simára. 

               A FAANYAG - A GYÁRTÓ ÁLTAL - GYALULT ÁLLAPOTÚ, NEM SIMÁRA CSISZOLT!

Festés: az impregnált, méretre vágott faanyagot vékony lazúrral festjük le - 1 rétegben, mely meggátolja, hogy a faanyag UV sugrzás hatására megszürküljön. A későbbiekben ezt a műveletet 2 évente érdemes elvégezni.

               A FESTÉSRE GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK!

Szerelési díj: Amennyiben ezt az opciót választja, a terméket a játszótér végső helyén összeszereljük, és azonnal használatra kész állapotban adjuk át. A szállítási díjat nem tartalmazza!

A JÁTSZÓTÉR SZERKEZETÉRE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN VÁLLAUNK GARANCIÁT, AMENNYIBEN AZ ÖSSZESZERELÉST KOLLÉGÁINK VÉGZIK!

Vásárlás előtt kérjük olvassa el a játszóterekre vonatkozó tájékoztatónkat! ⇒