Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

BIOPAKK trágyatermékek

A BIOPAKK TRÁGYATERMÉKEKRŐL

Megtisztelő figyelmükbe ajánljuk a szárított őrölt és rostált szarvasmarha karámtrágyát, illetve a szárított rostált és enzimatikus úton komposztált szarvasmarha karámtrágyát, melyek nélkülözhetetenek a sikeres gyümölcs és díszafültetéshez, szőlőoltványok telepítéséhez, rózsa és díszkertek telepítéséhez és számtalan más kertészeti felhasználási terülten. (kültéri ágyások utólagos tápanyagellátása, füvesítési talajelőkészítés, dísznövények termesztőközegének dúsítása, stb.)

Az általunk előállított szárított karámtrágya az országban így egyedülálló minőséget képvisel, szerkezete kimondottan rostos (szálasan rostos), nedvességtartalma alacsony (8-15%) színe pedig sárgás illetve világosbarna. Szaga jellegzetesen édeskés, mégsem nevezhető büdösnek a szárítás miatt. Ez különbözteti meg leginkább a piacon „szarvasmarhatrágya” néven kapható, többnyire fekete, vizes és gomba illetve penésszagú egyéb készítményektől.

A komposztált szarvasmarhatrágya termékünk szintén kizárólag szarvasmarha karámtrágyából készült, mely az enzimatikus úton történő komposztálási eljárásnak köszönhetően magas nitrogéntartalmú termék, színe világos illetve középbarna, közepesen rostos szerkezetű és jellegzetes komposzt-földszagú.

Cégünk garantáltan nem használ fel istállótrágyát, ugyanis az istállótrágyában rengeteg a valódi trágyát szennyező anyag, az állatoknak kitett nyalósó, nagy mennyiségű szalmaszál, fertőtlenítő és mosószerek, melyekből klórszármazékok és foszfátok szennyeznék a trágyát nagy koncentrációban. Cégünk egyedülálló a magyar trágyaforgalmazók között, mert kizárólag szalma, gyommag és vegyi szennyeződésektől mentes karámtrágyából állítja el termékeit. (Így virágföld és egyéb termesztőközegeink esetében sem használunk pl. műtrágyákat).

Termékeinket többnyire faiskolák, faiskolai termelők, egyetemek és, kutatóintézetek használják fel. Referencia termékeink minőségére bizonyíték, hogy a növény és talajtani kutatóállomások a termesztőközegeket cégünktől vásárolják, melynek feltétele, hogy virágföldjeink és trágyáink igen magas minőségi feltételeknek kell, hogy megfeleljenek. Vásárlóink évről évre visszatérő megrendeléseikkel hálálják meg a termékeink minőségének biztosításába befektetett gondos munkát.