Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

vásárlási tájékoztató

A JÓTÁLLÁSI IGÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE

Játszótéri eszközeinkre általános esetben cégünk, a törvényben előírt, 12 hónap jótállást vállal. A jótállási kötelezettség minden, a működést befolyásoló, gyártásból adódó hibára, hiányosságra vonatkozik, kivéve azt a hibát, amelyet a vásárló megvételkor ismert, illetve arra árengedményt kapott. A jótállási igény a jótállási jegyen feltüntetett időponttól kezdődik, függetlenül a tényleges használatbavétel idejétől.

A fontosabb tudnivalókat a következőkben foglaljuk össze:

Ha a játszótéri eszköz gyári hibás, a vásárló kérheti a játszótéri eszköz díjmentes kijavítását. Ha a vásárló a játszótéri eszköz kijavítását kéri, a javítást, a hiba bejelentésétől számított 30 napon belül meg kell kezdeni, a vásárló érdeksérelme nélkül, és a műszakilag lehetséges legrövidebb időn belül kell elvégezni.

Ha a forgalomba hozott áru hibája az átadás után keletkezett (pl. rendeltetés ellenes használat, helytelen kezelés, vagy hibátlanul készült termék természetes kopásából, természetes, illetve mesterséges száradásából adódó új terméktől való eltérés mutatkozik) a vizsgálat költsége a vásárlót terheli.

NEM VONATKOZIK JÓTÁLLÁS AZ ALÁBBI ESETEKRE: 

- Rendellenes használat és karbantartás miatti károsodás esetén.

- Olyan hibára, amelyre a vásárló árengedményt kapott.

- A meghibásodott játszótéri eszköz tovább használatából eredő hibákra és károkra. 

- Elemi kár okozta meghibásodás 

- Időszakosan meghatározott rendszeres karbantartás elmulasztása esetén. 

-A FAANYAG TERMÉSZETÉBŐL ADÓDÓ REPEDÉSEKÉRT GARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI!

- A faanyag gyantásodásából eredő problémákra nem vonatkozik a garancia

- A faanyag UV sugárzás következtében történő elszíneződéséért nem tudunk felelősséget vállalni! Az általunk     forgalmazott játszóterek és babaházak magas nyomáson impregnált borovi fenyőből készültek, a faanyagon látható zöld szín NEM GOMBA, az impregnáló anyagnak köszönhető.

A JÓTÁLLÁSI IGÉNY BEJELENTÉSE 

Amennyiben a szállítást nem cégünk végzi, a szállítás közben történt sérülésekért cégünk felelősséget nem vállal.

Amennyiben a telepítést nem cégünk végzi, a nem szakszerű szerelés következtében eredő hibákért nem vállalunk felelősséget.

Amennyiben a szállítást, illetve a telepítést cégünk végzi, az esetleges sérüléseket az áru átvételekor, illetve a telepítést követő műszaki átvételkor azonnal jelezni kell. A jogos kifogásokat soron kívüli javítással, alkatrész cserével kell megoldani. A használat közben keletkezett hibákat, a jótállási idő alatt az elérhetőségeink bármelyikén írásban lehet bejelenteni. A minőségi kifogást a cégünk saját szerviz-szolgálata rendezi.