Otthon kőben, kertben
Rendelés/ajánlatkérés megtekintése
tételek: 0 db

öntözőrendszerek

Gyönyörű, ápolt kert, a hazai klímatikus viszonyaink mellett sajnos elképzelhetetlen öntözés nélkül. De nem mindenkinek jut ideje, vagy kedve arra, hogy tavasztól őszig szinte nap mint nap locsolgasson. Forró nyári időszakban különösen fontos  a vízutánpótlás. Ilyenkor akár már 1-2 napos kihagyás is visszafordíthatatlan károkat okozhat.

Szerencsére ma már az öntözőrendszerek teljességgel leveszik a locsolás gondját vállunkról, még akkor is, ha több hétre el kell utaznunk otthonról. Segítségével még a tápanyagutánpótlás is megoldhatóvá válik.

Azonban az öntözőrendszer kiépítése alapos tervezést igényel. Fontos, hogy gyepfelületünk minden egyes m2-e közel azonos vízmennyiséghez jusson a locsolás időtartama alatt. A csepegtető rendszerek megtervezése is gondos odafigyelést kíván, hiszen mindazon túl, hogy figyelembe kell venni milyen növényeket kell öntöznünk, nem feledkezhetünk meg a terület domborzati viszonyairól, a nyomásviszonyokról és a vízhozamról sem. Az öntöző körök kialakítására és összehangolására is gondot kell fordítani.

Egy szó, mint száz. Ez a munka is szakértelmet kíván. Mint ahogy minden mást a kertben, ezt is alaposan jó előre meg kell tervezni. Itt is érvényes az, hogy javítani, toldozni, cserélni sokkal nehezebb és költségesebb, mint egyszer jól kiépíteni. A jó minőségű anyagokat nem érdemes kispórolni, mert később csak bosszúság lesz vele.

Amennyiben önnek is meggyűlt már a baja az otthoni slagos locsolással, megunta az évről évre megismétlendő füvesítést, nincs sem ideje, sem kedve a forró nyári napokon naponta többször is az öntözésről gondoskodni, ne habbozzon! Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot kertje öntözőrendszeréhez!

Várjuk szíves jelentkezését bármely elérhetőségi csatornánkon!